Op zoek naar talent

Het gaat goed met de flexbranche! Alle uitzend- en detacheringorganisaties groeien hard en zoeken naar intercedenten! ARTRA is volop bezig vele intercedenten op te leiden. Deze intercedenten staan te popelen om bij jou aan de slag te gaan! Graag nodigen wij jullie uit om kennis te maken met de kandidaten van wordintercedent!

Wat doen wij?

Wij leiden op dit moment tientallen intercedenten op. Tijdens de opleiding WordIntercedent reiken wij alle benodigde kennis aan en doen de deelnemers het SEU-examen. Daarnaast leren de kandidaten onder andere hoe zij een uitstekend klantgesprek voeren, een goede intake kunnen doen, online searchen en bereiden wij ze voor op een carrière in de flexbranche.

Kennismaken?

Wij bieden jou de kans om als eerste met onze alumni kennis te maken en de kandidaat van jouw keuze in dienst te nemen. Onze recruiter & trainer, Annelies van Toledo, bemiddelt de intercedenten naar leuke banen bij diverse klanten.

We hebben een match!

Wanneer je de kandidaat van je keuze hebt gevonden, komt hij of zij direct bij jullie in dienst. Als tegenprestatie vragen wij een kleine vergoeding (€ 200,- per maand gedurende maximaal 12 maanden). Niet alleen heb je dan een volledig opgeleide kandidaat, ook houden wij maandelijks contact met de kandidaat en staan wij klaar voor telefonische coaching en begeleiding. En dat is nog niet alles! Ook houden we het programma up-to-date en zijn de deelnemers verzekerd van extra scholing gedurende het jaar! 

Vragen?

Wil jij gebruik maken van onze wervingsactiviteiten en jouw vacatures via wordintercedent.nl onder de aandacht brengen? Neem dan contact op met Annelies van Toledo. Annelies is bereikbaar via annelies@artra.nl of 06- 51 19 56 11.