De opleiding

Arbeidsbemiddeling is een enorme groeimarkt. Er staan duizenden vacatures open en bedrijven zijn volop op zoek naar intercedenten. Intercedent is een veelzijdig en dynamisch beroep. Naast actuele kennis van de wet- en regelgeving heb je een behoorlijke dosis communicatieve vaardigheden nodig. Als intercedent heb je veel contact met (potentiële) klanten & werkzoekenden. Het leggen van nieuwe contacten, overtuigen van je klant, netwerken en (verkoop) gesprekken voeren gaan vaak niet vanzelf en vragen commerciële vaardigheden. Met deze vaardigheden wordt jouw werk als intercedent nog leuker en makkelijker! 

In de reguliere Basisopleiding Intercedent voorzien we je van kennis en leiden we je op voor het SEU-examen. De Commerciële Basisopleiding Intercedent gaat nog een stap verder. Niet alleen voorzien we je van actuele branchekennis zodat je het SEU-examen succesvol kunt afronden, ook gaan we jou commercieel trainen! Want branchekennis is één, maar het commercieel toepassen, dat is wat jou uiteindelijk succesvol maakt als intercedent!
 
Het resultaat
Na afloop van de opleiding ben jij in staat om (potentiële) klanten (zowel online als offline) te benaderen en kandidaten te interviewen. Je klanten en kandidaten zijn inmiddels jouw partners geworden. Je weet ze te overtuigen van jouw meerwaarde, en je kunt jezelf en jouw organisatie goed voorstellen. Daarnaast bel je met plezier opdrachtgevers, weet de juiste informatie rondom een vacature te verkrijgen en weet je jouw kandidaten te verleiden en aan je te binden. Social media heeft voor jou geen geheimen meer en daarmee weet je de juiste mensen op de juiste plekken te vinden en te plaatsen.

Kortom, de Commerciële Basisopleiding Intercedent leert jou de commerciële vaardigheden die nodig zijn voor het uitzendvak en vooral de toepassing daarvan in de praktijk. Na afloop beschik je over een aanzienlijke hoeveelheid (parate) kennis en commerciële vaardigheden, die je dagelijks met plezier succesvol gaat inzetten!

Bekijk de inhoud en modules